QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

Adidas NMD_R1 Heren

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

Adidas NMD_R1 Heren

Postby Boose231 on 08 Dec 2021, 07:33

Adidas NMD_R1 Heren
Image

Toen we je eerder deze maand voor het eerst deze aantrekkelijke nieuwe look voor de hotter-than-hot Adidas NMD_R1 Dames lieten zien, meldden we dat ze op 20 februari in Europa zouden verschijnen. Het ziet ernaar uit dat dat ook de datum zal zijn van hun drop in de States, aangezien adidas Originals-retailers in de VS, zoals Packer Shoes, ze ook klaar hebben om op de 20e te droppen. De streeploze versie
van de Adidas NMD_R1 Goedkoop laat het unieke camouflagepatroon op het gele, zwarte en witte Primeknit-bovenwerk voor zichzelf spreken, waardoor het een van de meest gewilde versies van de schoen het hele jaar door zou moeten worden.

De adidas Consortium-tour zet zijn tweede stop van 2016 voort naar de wijk Haight/Ashbury in San Francisco, waar sneakerwinkel Nice Kicks een gloednieuwe locatie gaat openen. De in Austin gevestigde sneakerwinkel, die samenwerkt met adidas, ontwerpt de Boost-beladen Adidas NMD_R1 Heren met een bovenwerk van rood/zwart tie-dye print om de hippiewortels van hun nieuwe huis te herdenken, net zoals hoe HUF skateshop hun Nike SB Dunk High ontwierp. Deze zullen exclusief op de nieuwe NK SF-winkel op 147 Haight St. verschijnen, evenals op hun online winkel op zaterdag 6 februari.

Foot Locker heeft zojuist een adidas NMD R1 colorway uitgebracht, exclusief voor hun winkels - een zwart/rood/wit aanbod dat het iconische logo van de retailer weerspiegelt. Met een bovenwerk van zacht mesh en een rode voorvoet "bumper" op de iconische tussenzool, is deze adidas NMD-drop nog een andere zieke optie voor dit drukke weekend dat al de Adidas NMD_R1 Sale, Bedwin NMD's en Duck Camo NMD's bevat.
Boose231
 
Posts: 14
Joined: 08 Dec 2021, 07:07
Location: AmericanReturn to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests


cron