QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Verkoop

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Verkoop

Postby Boose231 on 08 Dec 2021, 07:40

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Verkoop
Image

De adidas Yeezy-lijn van Kanye West wil het jaar knallend afsluiten. Een reflecterende, goed zichtbare knal dus. Voordat het jaar om is, droppen West en het merk Trefoil drie "statische" kicks - met kleurstellingen die een combinatie van wit en grijs met heldere zilveren details - in een tijdsbestek van één week. Er is een nieuwe Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren, een Yeezy Boost 350 v2, en de slimste — letterlijk — van het stel, een “Static Reflective” Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames.

Nu het jaar ten einde loopt, is het alleen maar passend voor alle grote labels om enkele van hun grootste releases van het jaar te lanceren. adidas maakt nu de weg vrij voor zijn
nieuwste Adidas Yeezy Boost 350 V2 Verkoop die toepasselijk "Static" wordt genoemd. Hoewel het silhouet veel nieuwe paletten en weefpatronen heeft gezien, heeft het nogal wat verschillende looks ondergaan, hoewel - als misschien wel een van de beste van het jaar - de mix van grijs en gebroken wit elementen van enkele van de beste in het stel combineert . Gewoonlijk eentonig in zijn algehele gelaat, heeft het model een gewijzigde laterale streep van een mesh-textuur in plaats van het gebruikelijke contrasterende breiwerk.

Deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop wordt bestempeld als een 'speciale release' en maakt deel uit van de line-up voor lente 2019. Gemarkeerd met grijs over het bovenwerk, samen met een doorschijnende streep over de zijkanten. Een oranje tint landt op de tussenzool met een verloopvervaging, terwijl dezelfde tint op het treklipje bij de hiel wordt geplaatst om de look af te maken.
Boose231
 
Posts: 14
Joined: 08 Dec 2021, 07:07
Location: AmericanReturn to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests