QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

nike air zoom spiridon kk sort

Post any problems related to the beta version of Zero Ballistics

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

nike air zoom spiridon kk sort

Postby dbpwwv5j on 18 Jan 2021, 04:08

Image
Efter at være lanceret yeezyudsalg.com tilbage i 2003 har silhuetten en blanding af gamle og nye detaljer for et hævet udseende. Den øverste sports premium ruskind og perforeret syntetisk nubuck, mens den ikoniske Swoosh kan prale af skinnende, reflekterende materiale. Yderligere elementer inkluderer sneakerens signaturbur, der er konstrueret af TPU, samt Zoom Air-dæmpningsenheden.

Nike har genoplivet sit århundredeskift Air Zoom Spiridon Cage 2 til en anden handling nike sko mænd grå som en afslappet silhuet. Deltager i slutningen af ​​90'erne-begyndelsen af ​​\ '00'erne genoplivning spydt af andre silhuetter som Air Max Plus 3 og Air Max Tailwind V, Spiridon Cage 2 er vendt tilbage i fed "Saffron Quarz" og "Pistachio Frost" farveveje, som begge er definitivt rettet mod livsstilstøj.

Spiridon Cage 2 er en engangs hurtiggående løbesko og har typisk en strømlinet, løst strikket overdel. Her er den dog konstrueret i en mere robust blanding af smidige nike air zoom spiridon kk sort ruskind, perforeret læder og tæt vævet mesh, hvor hvert panel er adskilt af swooping læderoverlejringer. Af særlig note er kvartalet, der sidder over resten af ​​skoen og giver en betydelig skrå sølv-swoosh. Hver stil har et stort set monokromatisk farveskema: "Saffron Quartz" en rig gul og "Pistachio Frost" en sprød grøn.

Hæle og tunger tilføjer Tjek ud sølvfarvede Nike-mærker, og fanerne på begge giver en let til / let af pasform. Skoens nom de guerre er trukket fra dens hælpolstrende enhed, en tykt stablet plade af Zoom Air indeholdt i et minimalt voltfarvet plastbur. Forfoden bruger tyndt hvidt phylyteskum til at fuldende udseendet.

https://www.yeezyudsalg.com/
dbpwwv5j
 
Posts: 3
Joined: 18 Jan 2021, 03:46
Location: asdfasdfsd

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests