QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

nike air zoom spiridon cage 2 silver

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

nike air zoom spiridon cage 2 silver

Postby dbpwwv5j on 18 Jan 2021, 04:01

Image
Het model, dat in 2003 blazersnieuw.com werd gelanceerd, bevat een mix van oude en nieuwe details voor een verheven look en feel. Het bovenwerk is gemaakt van premium suède en geperforeerd synthetisch nubuck, terwijl de iconische Swoosh is gemaakt van glanzend, reflecterend materiaal. Extra elementen zijn onder meer de kenmerkende kooi van de sneaker, die is gemaakt van TPU, en de Zoom Air-dempingseenheid.

Nike heeft de Air Zoom Spiridon Cage 2 van rond de eeuwwisseling nieuw leven ingeblazen nike schoenen heren zwart voor een tweede act als een casual silhouet. De Spiridon Cage 2 sluit zich aan bij de revival van eind jaren '90, begin '00, aangevoerd door andere silhouetten zoals de Air Max Plus 3 en Air Max Tailwind V, en is teruggekeerd in gewaagde 'Saffron Quarz' en 'Pistachio Frost'-kleurstellingen, die beide zijn definitief gericht op lifestyle-kleding.

Als eenmalige hardloopschoen voor hoge snelheden heeft de Spiridon Cage 2 typisch een gestroomlijnd, losjes gebreid bovenwerk van mesh. Hier is het nike air zoom spiridon cage 2 silver echter gemaakt van een stevigere mix van soepele suède, geperforeerd leer en strak geweven mesh, waarvan elk paneel is gescheiden door leren overlays. Bijzonder is het kwartje, dat boven de rest van de schoen zit en een flinke schuine zilveren Swoosh biedt. Elke stijl heeft een overwegend monochroom kleurenschema: de "Saffron Quartz" een rijke gele en de "Pistachio Frost" een fris groen.

Hakken en tongen Koop nu voegen zilverkleurige Nike-badges toe en lipjes op beide zorgen voor een gemakkelijke aan / uit-pasvorm. De nom de guerre van de schoen is afkomstig van de dempingseenheid in de hiel, een dik gestapelde plaat Zoom Air die wordt omgeven door een minimale volt-gekleurde plastic kooi. De voorvoet maakt gebruik van dun wit Phylyte-schuim om de look af te maken.

https://www.blazersnieuw.com/
dbpwwv5j
 
Posts: 3
Joined: 18 Jan 2021, 03:46
Location: asdfasdfsd

IV Cannula manufacturers in India

Postby denex123 on 28 Jan 2021, 13:31

Denex international is the best IV Cannula Manufacturer which is situated in Bhiwadi (Rajasthan), about 80km from New Delhi, we also provide our iv cannula and other medical disposable products not only in India but all over the world. As we are a manufacturer of medical disposable products, our products are very good in quality because our team mainly focuses on the quality of the product. We have so many happy clients all over the world. For more queries, visit http://www.ivcannula.com.
iv cannula manufacturers in India
denex123
 
Posts: 75
Joined: 28 Jan 2021, 12:42
Location: delhi


Return to Full Metal Soccer - game related

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests